ocean5.jpgocean1.jpgocean3.jpg

H. van de Kamp & Zn BV

Lierderstraat 10

7364 BH Lieren 

Tel: 055-5061744

 

 

Een vertrouwd adres voor kwaliteit en service

 

Al vele jaren is het in lieren, aan de Lierderstraat 10, gevestigde bedrijf H. v.d. Kamp Elektrotechniek een vertrouwd adres voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Al meer dan 50 jaar kennis en ervaring staan garant voor kwaliteit en service.

 

Vertrouwd familiebedrijf

 

In 1964 startten eigenaars Henk en Alie van de Kamp vanuit een schuurtje aan de Molenvaart in Lieren als zelfstandige ondernemers. En met succes, want een jaar later moest al verhuisd worden naar het huidige adres waar een groter pand werd betrokken. In de loop der jaren is H. van de Kamp Elektrotechniek uitgegroeid tot een vertrouwd familiebedrijf, want ook de beide zonen Henk junior en René zijn in de voetsporen van hun ouders getreden.

H v.d. Kamp Elektrotechniek beschikt over deskundige medewerkers waarvan een aantal al meer 45 jaar het vertrouwde gezicht mede bepalen van deze speciaalzaak in elektrotechniek en installatiewerkzaamheden.

 

Speciaalzaak

H. v.d. Kamp is een speciaalzaak in verkoop van,satelliet ontvangstsystemen.
Gekochte apparatuur wordt thuisbezorgd en deskundig geĂ¯nstalleerd.

Inbraakbeveiliging & Camerabeveiliging

Het Lierense bedrijf is eveneens gespecialiseerd in het installeren van inbraak en camerabeveiliging.

Erkend installateur

H. v.d. Kamp is aangesloten bij de vakorganisatie Uneto en is gecertificeerd als Komo installateur, wat betekent dat opdrachtgevers kunnen rekenen op kwaliteit en installatie volgens geldende normen en regles. In het klantenbestand staan zowel opdrachtgevers uit de overheid, bedrijvensector, recreatiesector als particulieren.

De firma H. v.d. Kamp &Zn BV staat garant voor vakwerk.

 

 

Made by webdESign